Bangkok

Door: Rob Snellen

Blijf op de hoogte en volg Rob

29 Oktober 2013 | Thailand, Bangkok

Zo hier ons eerste verslag uit Thailand, gisteren ochtend aangekomen, we waren rond 12:00 bij ons hotel, s'middags wat gewandeld maar en even naar Khoa San Road geweest om daar te lunchen. De soep was daar zo pittig dat het letterlijk pijn aan je oren deed. Daarna terug naar het hotel en toen in slaap gevallen, we werden rond 20:00 weer wakker. Toen wat opgefrist en een pilsje gaan drinken en toch weer niet te laat naar bed.

Vanmorgen op tijd opgestaan, en richting het Grand Palace gegaan, ondertussen nog ontbeten en een tussenstop gemaakt bij een Buddha school. Het Grand Palace ligt midden in de stad, en alhoewel dit zo ongeveer de nummer 1 attractie van Bangkok is hadden we het nog nooit gezien en ik moet zeggen het is absoluut de moeite waard, erg mooie tempels en paleizen alles met steentjes ingelegd en bekleed met bladgoud.
Daarna de boot gepakt naar Steve Cafe & Cuisine, een heerlijk Thais restaurant aan de rivier. Hier hebben we heerlijk gelunched, 2 soorten slade die je zelf in een blaadje moest rollen en een zeebaars en reze garnalen in limoen chili. Yummmmie echt een aanrader dit restaurant, zelf hebben we voor donderdag avond gereserveerd.

Vanmiddag even relaxen en misschien een duik in het zwembad. Nu stortregent het even maar dat is wel fijn voor de verkoeling.
Dat was het voor nu...
Piet Rob

• 29 Oktober 2013 - 11:27

Conny Snellen:

Bedankt voor de mooie fotos

• 29 Oktober 2013 - 11:51

Maya:

Hallo Rob en Piet...zo zit je hier en zo ben je aan de andere kant van de wereld. Mooie foto's hoor...en die broek die je aan hebt Rob...die vind ik ook mooi! Zó heb ik je nog niet eerder gezien. Ik zie uit naar jullie volgende bericht. Hier is de storm die er raasde intussen wat afgenomen en wordt het weer rustig najaarsweer. Groeten, ook van Jozef. Dag hoor. Maya.

• 29 Oktober 2013 - 12:43

Sientje En Jan:

ziet er goed uit daar ,kunnen we vast meegenieten ,want over een week zitten wij ook daar.
    erg leuke foto's ,dat gaan we vast en zeker bekijken. we blijven jullie volgen op de site.gr sien en jan xxx

• 30 Oktober 2013 - 16:38

Robbert En Miranda:

Hallo Rob en Piet,

SUPER bedankt voor het mooie foto boekje. We zijn er echt heel erg blij mee.

Geniet van jullie vakantie. We volgen jullie.

Groetjes Robbert en Miranda